Vind uw
Waar

Pokerclinic

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 17,50

Leer samen pokeren en speel om leuke prijzen

Jullie worden ontvangen in een geheel ingerichte ruimte waar de pokertafels al klaar staan. Volledig voorzien van dealers en grafische speluitleg kunnen jullie van start gaan. Vooraf krijgt iedereen een duidelijke uitleg van wat pokeren (de variant Texas Hold\\\'em) eigenlijk inhoudt. Daarna ontvangt eenieder een stapel fiches en kan het pokergeweld losbarsten!

Neem plaats aan de \\\'voorronde\\\' tafels waar de dealer al klaar zit. De betere spelers gaan uiteindelijk naar de finaletafel, waar de echte experts zitten. De \\\'verliezers\\\' kunnen kijken hoe de collega\\\'s het ervan af brengen of een dansje wagen op de dansvloer. Ondertussen woedt aan de hoofdtafel de strijd met de grote stacks; wie oh wie neemt de prijzen mee naar huis? Aan het einde van de avond vindt er een veiling plaats. Uiteindelijk zal de winnaar uiteraard gehuldigd worden en met een leuke prijs naar huis gaan!

*Tijdens deze avond wordt niet gespeeld om geld, maar om leuke prijsjes. Meer informatie hierover ontvangt u van een van onze verkoopmedewerkers, vraag dus snel een vrijblijvende offerte aan!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website