Vind uw
Waar

Gps citygame

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 19,50

Ontdek met GPS de stad

U wordt ontvangen op een bijzondere locatie in Harderwijk, Amersfoort of Apeldoorn. Eén van deze steden zal het decor zijn van een spannende citygame!

Met een GPS volgt u verschillende waypoints en zult u opdrachten op moeten lossen om de raadsels en legenden van de stad te ontdekken. Door de pijl én uw speurneus te volgen komt u op plaatsen waar u anders nooit zou zijn geweest. Gaat u links of rechts bij de stadsmuur? Gaat u over de grachten of eromheen? U bepaalt de route!

Geniet onderweg van een heerlijk drankje op een terras, midden in het gezellige centrum. Daarna maakt u kennis met de stadsgids die u alles vertelt over de geschiedenis en het ontstaan van de stad.

Ga verder met uw ontdekkingstocht en maak een rondvaart door de grachten in Amersfoort, proef paling bij een palingrokerij in Harderwijk of begeef u in koninklijke sferen door Paleis het Loo in Apeldoorn te bezoeken.

De citygame is niet compleet zonder een prijsuitreiking. Bij terugkomst wordt bekend gemaakt welk team de juiste oplossingen heeft gevonden en dus de trotse winnaar is! Het team dat deze digitale speurtocht winnend afsluit gaat naar huis met een typisch lokaal souvenir.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0577401506
Straat & nr.: Garderenseweg 134
Stad: Uddel
Website: Website