Vind uw
Waar

Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark
vanaf: € 12,00

Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren in Voorthuizen

Beleef een avontuurlijk dagje uit! Kom naar SchatEiland Zeumeren, het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland (ruim 5500m2). Kinderen tot 12 jaar kunnen urenlang spelen en ontdekken, springen en glijden, klimmen en klauteren, schatgraven en goud zoeken, bootjes besturen en nog veel meer……

SchatEiland Zeumeren biedt kinderen en hun (groot)ouders een bijzondere dag vermaak. En het weer is nooit een probleem, want op SchatEiland Zeumeren…. Is het altijd zomer.

Het Eiland-Gevoel

Het avonturenparadijs is binnen en buiten volop gethematiseerd ingericht. In een volstrekt unieke en sfeervolle locatie aan het water voert SchatEiland Zeumeren u terug naar de Gouden Eeuw. Een tijd van scheepvaart, onbewoonde eilanden, verborgen schatten en piraterij…. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. In de Kombuis bereiden de piraten graag een hapje en drankje voor de gasten!

Speels Educatief

Op SchatEiland Zeumeren gaan educatie en spelen hand in hand. Bijvoorbeeld bij de Interactieve Quiz of in de Kapiteinshut. In de Kapiteinshut leren de kinderen over het leven aan boord van een 17e eeuws VOC-schip. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen?

SchatEiland Zeumeren is ook uitermate geschikt voor schoolreisjes, kinderfeestjes en groepsuitjes.

Openingstijden:
Wij zijn het gehele jaar geopend. De reguliere openingstijden zijn:
Woensdag en vrijdag van 12.30 - 18.00 uur.
Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 - 19.00 uur.

 

Open: Wo, Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0342-740740
Straat & nr.: Stroetweg 7
Stad: Voorthuizen
Website: Website