Vind uw
Waar

4cb ballonvaarten westervoort en duiven

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: ballonvaren
vanaf: € 125,00

Ballonvaarten vanuit heel Gelderland.

Westervoort gaat als nederzetting tot diep in de middeleeuwen terug. In de kerktoren, stammend uit de dertiende eeuw, zien we een van de oudste getuigen van plaatselijke bouwactiviteit. Bij het zien van Westervoort vanuit een ballonmand ziet u een stukje Nederland op de splitsing van Rijn en IJssel. Het landschap tussen die twee rivieren is overweldigend mooi met haar uiterwaarden en enorme wolkenpartijen boven de rivieren en Westervoort ligt er middenin.

Westervoort is een gemeente in De Liemers, in de provincie Gelderland. De gemeente telt circa 16.000 inwoners. Westervoort ligt bij Arnhem; noordelijk van de Rijn, oostelijk van de IJssel, precies waar deze zich afsplitst. Het is van origine een Heerlijkheid met de \\\\\\\'Heer van Westervoort\\\\\\\' aan het hoofd. De gemeente Westervoort maakt deel uit van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.

Westervoort als \\\\\\\'poort naar de Liemers\\\\\\\' is al vanaf 726 te vinden in de boeken. Vanaf het begin was er veel agrarische bedrijvigheid te vinden op de vruchtbare rivierklei. Bezienswaardig in Westervoort zijn onder andere het Protestantse kerkje aan de Dorpstraat en het \\\\\\\"kasteeltje\\\\\\\" oftewel Huize Vredenburg.. Ook bijzonder is de voormalige Nederlands Hervormde kerk aan de Brouwerslaan.

Deze vaarten vinden plaats tegen het einde van de \\\\\\\"daglichtperiode\\\\\\\".

Uw verzameltijd is 3 uur voor zonsondergang, de tijd varieert dus gedurende het seizoen. Meestal leveren deze vaarten prachtige foto’s op wanneer de zon ondergaat en de lucht roze kleurt. Het programma duurt ongeveer 4 uur en u bent 1 tot anderhalf uur in de lucht.

De vouchers aangeschaft bij 4CB ballonvaarten zijn inclusief:
• Enthousiaste en professionele begeleiding.
• Vervoer terug naar de opstijglocatie.
• Traditionele champagnedoop in het veld.
• Luchtdoopcertificaat.
• WA-verzekering.
• Boekings- en verzendkosten.
• Vergunningen.
• Onze vouchers zijn vrij op naam dus overdraagbaar.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 026 370 2870
Straat & nr.: Horsterparklaan 4
Stad: Westervoort
Website: Website