Vind uw
Waar

Duoconcert divina-tous les oiseaux d\'eur

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: concerten

Jubilerend Divina komt naar Groningen voor dubbelconcert met Tous les oiseaux d’Europe

Op zondag 5 oktober komt het jubilerende Close Harmony koor Divina naar Groningen om te vieren dat zij 20 jaar bestaat. Divina gaat Nederland door van Noord naar Zuid, van Oost naar West en in het Noorden geven zij een dubbelconcert met Tous les oiseaux d’Europe. Het wordt ongetwijfeld een mooie en bijzondere ontmoeting, dus wees erbij!

Dubbelconcert
De zestien dames van Close Harmony koor Divina verlaten hun vertrouwde stad Utrecht om in het hele land van Noord naar Zuid en van Oost naar West met diverse koren een dubbelconcert te geven. Divina start in Groningen in een dubbelconcert met Tous les oiseaux d’Europe. Bij alle grote festivals komen Divina en TlodE elkaar tegen, maar nog nooit stonden ze samen op het podium. Tot nu!

Tous les oiseaux d’Europe
Tous les oiseaux d'Europe is een unieke vocal group uit Groningen onderleiding van Hans Kaldeway die al jaren met succes aan de weg timmert met een combinatie van een eigenzinnig repertoire, spannende arrangementen en verrassende instrumenten. TlodE heeft een heel aantal nieuwe nummers op het repertoire staan, dus het concert zal in vele opzichten een verrassing worden.
Naast recente hits als "Happy", "Royals" en "Haus am See” wordt er ook minder bekend werk gezongen van o.a. Peter Gabriel, Queen en Stevie Wonder in geraffineerde, achtstemmige arrangementen. Kippenvel gegarandeerd!

Praktisch
Dubbelconcert Tous les oiseaux d’Europe en Divina
Zondag 5 oktober, 15.00uur
Vinkhuijs, Diamantlaan 94 in Groningen
Toegangsprijs € 10,- inclusief consumptie. Kinderen tot en met 16 jaar betalen € 7,-.Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.: Diamantlaan 94
Stad: Groningen
Website: Website
Start: 05/10/2014
Eind: 05/10/2014