Vind uw
Waar

Kerstconcert tous les oiseaux d\'europe

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: concerten

Stel je voor, het is de donkerste zondagmiddag voor kerst. Je rijdt over kleine weggetjes door het Groninger Hoogeland naar één van de mooiste middeleeuwse kerkjes van Groningen om daar te gaan luisteren naar Tous les oiseaux d’Europe; een bijzondere vocal group met 20 zangers en zangeressen. Ze zingen unieke arrangementen van bekende en minder bekende nummers. Bist du al om Leerms komm’n? Dit is je kans!

Op zondagmiddag 21 december gaat Tous les oiseaux d’Europe je verwennen met mooie muziek en kerstige drankjes.Vanaf 14.30uur verwelkomt TlodE je met koffie en thee om vervolgens unieke, eigen arrangementen te zingen afgewisseld met muziek die past bij de tijd van het jaar. Het wordt een zeer divers concert, want er zal gezongen worden in verschillende samenstellingen - van solistisch tot het hele koor. Komt allen luisteren, want het wordt een bijzonder mooie middag, geheel in stijl met glühwein en kwast.

Tous les oiseaux d’Europe
Tous les oiseaux d'Europe is een unieke vocal group uit Groningen onder leiding van Hans Kaldeway die al jaren met succes aan de weg timmert met een combinatie van een eigenzinnig repertoire, spannende arrangementen en verrassende instrumenten.
Naast recente hits als "Happy", "Royals" en "Take me to church” wordt er ook minder bekend werk gezongen van o.a. Peter Gabriel, Queen en Stevie Wonder in geraffineerde, achtstemmige arrangementen. Kippenvel gegarandeerd!

Praktisch
Concert in kerstsfeer met Tous les oiseaux d’Europe
Zondag 21 december, aanvang 14.30uur
Donatuskerk, het kerkje van Leermens
Toegangsprijs inclusief drankjes: €12,-. Kinderen tot 16 jaar betalen € 6,-.Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.:
Stad: Leermens
Website: Website
Start: 21/12/2014
Eind: 21/12/2014