Vind uw
Waar

Thermen Born-Sittard

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: sauna
vanaf: € 15,00

Reborn in Thermen Born

Thermen Born-Sittard is een luxe thermencomplex gelegen in het Zuiden van Limburg, in de nabijheid van de steden Sittard en Maastricht. Het thermencomplex is gebouwd in 2007 en biedt zeer moderne faciliteiten. Dat Thermen Born \\\'state of the art\\\' is op het gebied van wellness, blijkt wel uit de faciliteiten en de architectuur die de Thermen biedt. Een Hamam (Oosterse badruimte) maakt het geheel compleet. Naast het in 2007 nieuw gebouwde thermencomplex ligt het viersterren Amrâth Hotel Born-Sittard, waardoor je zelfs meerdere dagen kunt ontspannen en genieten. Alhoewel Thermen Born-Sittard langs de A2 ligt, wordt het thermencomplex omringd door bossen en natuur.

Het genieten begint al bij aankomst, waar je gastvrij wordt ontvangen aan de receptie. Hier kun je een badjas en handdoeken huren en slippers kopen. Als het je eerste bezoek aan Thermen Born is, kun je een rondleiding krijgen waarbij we alle faciliteiten en mogelijkheden laten zien en waar nodig uitleg geven.

Wellnessfaciliteiten

Na de eventuele rondleiding kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder een 70°C kruidensauna, een 90°C sauna, een infrarood sauna, een stoombad, een whirlpool en een binnen- en buitenzwembad met onderwatermuziek. Tweemaal per dag wordt er een opgieting verzorgd in onze panoramasauna.

Moderne Hamam

In onze moderne Hamam kun je een traditionele Hamam-behandeling krijgen. Naast deze Hamam-behandeling kun je natuurlijk ook kiezen voor één van de vele andere behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, pakkingen en peelingen, verzorging van handen en voeten of een heerlijke massage.

Hapje en drankje

Voor een hapje en drankje kun je terecht in onze Brasserie. Een uitgebreide keuze aan vers bereide salades, broodjes, soepen, diverse hoofdgerechten en desserts staat voor je klaar. Onder het genot van een drankje even tot rust komen kan natuurlijk ook.

Aan het einde van de dag loop je binnendoor naar je hotelkamer om zo deze ontspannen dag af te sluiten. Na een verblijf in Thermen Born-Sittard voelt u zich als herboren.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 046-4818670
Straat & nr.: Langereweg 21A
Stad: Born
Website: Website