Vind uw
Waar

Laco glanerbrook

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: schaatsen

Geleen, Glanerbrook
Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, 400 meter schaatsbaan. Glanerbrook is dé schaatsspecialist in Limburg.


Keuze uit veel activiteiten
Heerlijk zwemmen in het kraakheldere, overdekte zwembad of in het buitenbad van sport- en recreatiecentrum Glanerbrook. Voor fanatieke recordbrekers én voor enthousiaste pleziersporters. Of je wilt leren zwemmen of rustig je baantjes schaatsen, je kunt altijd kiezen uit een uitgebreid pakket van activiteiten. Maar Glanerbrook heeft ook een overdekte ijshal, een professionele ijsbaan en een skeeler- en wielerbaan. De ijsbaan is er niet alleen voor de goed getrainde schaatser. Iedereen die wil genieten van een paar uurtjes heerlijk ijsplezier kan op onze ijsbaan terecht. Na afloop kun je binnenlopen in ons gezellige sportcafé voor een lekker kopje koffie, een hapje of een koel drankje.

Eigentijdse aanpak
Bij sport- en recreatiecentrum Glanerbrook werken professionele sportinstructeurs. En waar nodig zetten wij specialisten in. Wij houden van een eigentijdse aanpak. Zo hebben wij een uitgekiend zwemlesplan: het Laco Zwem ABC voor kleuters vanaf 4 jaar. Maar ook voor baby\\\'s hebben wij een uniek zwemprogramma ontwikkeld: Laco Knuffelzwemmen. Op aparte tijden kunnen senioren en mensen die om medische gronden gaan sporten, meedoen aan speciaal voor hen ontwikkelde programma\\\'s. Steeds stemmen wij onze activiteiten af op de leeftijd en mogelijkheden. Met de ClubJoy lesprogramma\\\'s bieden wij eenvoudige en effectieve work-outs.

Sport- en recreatiecentrum Glanerbrook biedt een gevarieerd aanbod van zwem-, fitness- en recreatieactiviteiten voor alle leeftijden voor inwoners van: Geleen, Sittard, Born, Urmond, Einighausen, Munstergeleen, Puth, Stein, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo, Meers, Beek, Neerbeek en omgeving.Contactinformatie
Telefoon 046-4746988
Straat & nr.: Kummenae destraat
Stad: Geleen
Website: Website