Vind uw
Waar

Sport en Leisurepark Landgraaf

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 2,50

Sport & Leisurepark Landgraaf is één van de 15 landelijke proeftuinen van NOC*NSF en voorziet in nieuwe en trendy sport- en beweegmogelijkheden voor de inwoners van Landgraaf, Parkstad, de Euregio en zelfs daarbuiten.

Momenteel voorziet Sport & Leisurepark Landgraaf in 25 verschillende sporten, dit aanbod gaat nog uitgroeien tot minimaal 37 sporten. Hebt u zin in een sportief dagje uit? Dan bent u bij het Sport & Leisurepark aan het juiste adres.

BMX
Voor BMX kunt u elke woensdag (14.00 - 16.00 uur), zaterdag (10.00 - 16.00 uur) en zondag (10.00 - 16.00 uur) terecht bij het Sport & Leisurepark. Voor meer informatie ga naar onze website.

Beachactiviteiten
Op het multi-beachveld van Sport & Leisurepark Landgraaf kunt u de volgende beachsporten bedrijven: beachvolleybal, beachsoccer, beachminton, beachrugby en nog veel meer. Interesse stuur voor meer informatie en mogelijkheden een email aan info@sportenleisurepark.nl

Mountainbiken
Bij het Sport & Leisurepark is de start van één van de mooiste en meest uitdagende MTB routes van héél Nederland. Voor meer informatie over de route ga naar de website. Er bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige douche faciliteiten. Bel vooraf even om te reserveren 045-7440710.

Wandelen
Bij het Sport & Leisurepark kunt u een GPS systeem huren. Op en rondom de Wilhelminaberg hebben wij diverse routes al voor u uitgestippeld. Als u even aangeeft wanneer u wilt komen dan zorgen wij ervoor dat uw GPS systeem al klaar ligt.

Overig
Naast het bovenstaande aanbod kunnen bedrijven, teambuildingsactiviteiten bij ons organiseren, afdelingsuitstapjes, sportdagen en nog veel meer. Scholen kunnen bij ons terecht voor diverse activiteiten en we organiseren ook sportieve kinderfeestjes. Voor een voorstel op maat of meer informatie hierover stuur ons een email of bel.

Hopelijk tot snel bij Sport & Leisurepark Landgraaf

Sport & Leisurepark Landgraaf moves you!

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 045-7440710
Straat & nr.: Hofstraat 5
Stad: Landgraaf
Website: Website