Vind uw
Waar

Attractiepark en dierentuin Mondo Verde

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark

Mondo Verde
Mondo Verde is het meest veelzijdige park van Zuid- Limburg:Naast de prachtige tuinen biedt Mondo Verde nu ook een heus Dinofauna, een zeer uitgebreide dierentuin ( met echte roofdieren ) en een kindvriendelijk attractiepark. Met recht kan gezegd worden dat Mondo Verde jong en oud een onvergetelijke dag zal bezorgen!

Feestlocaties
Onze feestlocaties zijn uniek in zijn soort. Mondo verde heeft 2 unieke locatie\'s waaronder het spaanse/moorse Alhambra of de Toscaanse Villa. het Alhambra is uitmuntend gechikt voor bedrijfsfeesten, gala\'s of feesten tot wel 1200 personen. Op het terras van Toscaanse villa kunt u genieten van een kopje koffie, biertje of een heerlijk menu. Op deze romantische locatie kunnen ook huwelijksplechtigheden en andere sfeervolle feesten gehouden worden.

Vier seizoenen
Elk seizoen heeft zijn eigen charme; in de lente komen de tuinen tot leven, de zomer overlaadt u met kleuren en geuren en tijdens de herfst ondergaat het park een indrukwekkende metamorfose. Ook wanneer de natuur zich in de winter terugtrekt, vormt Mondo Verde een prachtig decor en is een bezoek zeker de moeite waard.

Attractiepark
Voor jong en oud zijn er ook verschillende attracties: De leuke autoscooter, een wervelende achtbaan, een reuze springkussen, een superhoge klimvulkaan en de spannende Kontiki ( schommelende en draaiende piratenboot ) zorgen ervoor dat uw kinderen de hele dag dolle pret hebben.

Dierentuin
Ons park herbergt een groot aantal dieren. Van Kaaimannen in de Jungle, Alpaca`s in de woestijn, Kangaroe`s in Australië, de meest verschillende vogels in de grote Vogelkooi en nog veel meer.
De verwachting is dat er op korte termijn een aantal witte leeuwen ons park zullen verrijken. Ook zullen er snel een aantal stokstaartjes arriveren.

Dierentuin
Ons park herbergt een groot aantal dieren. Van Kaaimannen in de Jungle, Alpaca`s in de woestijn, Kangaroe`s in Australië. In mondo Verde\'s vogelvoliére (de grootste van europa) leeft een enorme collectie kleurrijke vogels in een natuurlijke omgeving. 

Verwacht in 2010
De verwachting is dat er op korte termijn een aantal witte leeuwen ons park zullen verrijken. Ook zullen er snel een aantal stokstaartjes arriveren.


Openingstijden
april t/m oktober: 10.00 tot 18.00 uur.
November  t/m maart: 10.00 tot 16.00 uur. ( in het weekend tot 17.00 )

Entreeprijzen
Kinderen 0-2: gratis
Kinderen 3-12 jaar: € 9,00
Volwassenen: € 15,00
65+: € 14,00
Groepen vanaf 20 personen: € 12,00

Wij zijn het hele jaar geopend!
Contactinformatie
Telefoon 045-5702734
Straat & nr.: Groene wereld 10
Stad: Landgraaf
Website: Website