Vind uw
Waar

Picknick activiteit in de wijngaard

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 18,50

Je kunt tegenwoordig een feestje op allerlei manieren vieren. Door bijvoorbeeld de ruige toer op te gaan, door in de touwen te hangen langs een rotswand. Met zijn allen een aantal restaurantjes bezoeken.
Maar, je kunt nu ook geheel verzorgd gaan picknicken of barbecueën in een wijngaard, hopveld of een andere mooie plek in Limburg of Voerstreek.
Dat is lekker nostalgisch, puur natuur maar vooral genieten!

Maak eerst een wandeling door de heuvels van de Voerstreek en Zuid Limburg en geniet daarna in de buitenlucht van een uitgebreide luxe picknick met allerlei lekkers uit een goed gevulde picknickmand.
Op de mooiste plekjes kun je er in het gras liggen, plaats nemen aan een riante tafel met stoelen in een wijngaard of hopveld. Alles wordt voor je geregeld. Op het afgesproken tijdstip staat de picknick voor jou en je gasten geheel verzorgd klaar. Het enige dat je hoeft te doen is genieten van het eten en de rust van de natuur.
Wil je de picknick of barbecue combineren met een wijnproeverij of met een fiets-, scooter- of autotocht? Het kan allemaal, elke combinatie kan naar wens worden aangepast.

Business picknicken:

Wil je eens een echte heisessie met je collega’s in de natuur beleven, brainstormen terwijl de natuur om je heen in bloei staat en een verkoelend briesje door je haren waait?
Neem dan contact op met John.
Je zou zomaar eens op heel goede ideeën kunnen komen!
0647071694

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: april t/m oktoberContactinformatie
Telefoon 0647071694
Straat & nr.: Hoogstraat 1
Stad: Maastricht
Website: Website