Vind uw
Waar

Tuktuk tocht door de peel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

In een 3 uur durende Thaise TukTuktocht ontdekt u, aan de hand van de tuktuk routekaart, de mooiste plekjes in de oerhollandse Peel. U vertrekt vanuit Meijel, het bruisende hart van de Peel, voor een gezellige en leerzame tocht door het natuurgebied.

Tijdens de tocht brengt u een bezoek aan recreatiepark De Peel en het bezoekerscentrum Mijl op zeven. U passeert het Deurnesch kanaal wat men groef om ladingen gestoken turf te vervoeren vanuit de peel naar het treinstation in Deurne. U bezoekt het peeldorp Helenaveen waar ooit zo’n 3000 veenarbeiders werkten…. En u passeert het woonhuis van turfsteker Gebbel die een romeinse gouden helm vond in de Peel en eensklaps rijk werd. Kortom: Leuk, gezellig en ook zeker indrukwekkend.

Gedurende de tocht wordt u getrakteerd op een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen met gezellige terrasjes. U heeft tijdens de tocht voldoende tijd om een bezichtiging te doen of een terrasje te pikken.

De tuktuk toertocht is bij uitstek geschikt voor mensen die op een unieke wijze Meijel en de Peelomgeving willen leren kennen. Al dan niet gecombineerd met een lunch, buffet of diner bij Nostalgie Eten & Drinken, bezorgen wij u een geweldige ervaring met onze tuktuk toertochten.

De TukTuktochten bieden plaats tot 18 personen. Tot 36 personen bieden we de mogelijkheid om deze tocht te combineren met andere arrangementen, waardoor er een dagvullend programma ontstaat.


Tijden :
10.00 – 13.00 uur
14.00 – 17.00 uur
18.00 – 21.00 uur


Kosten :
Per TukTuk: € 120,- incl. btw
Per TukTuk maximaal 3 personen
met 3 personen per TukTuk is dit dus : € 40,- p.p.


Voorwaarden:
- Bestuurder minimaal 24 jaar en in bezit van een rijbewijs
- Borg : € 100,- per TukTuk
- Overige voorwaarden en huurcontractContactinformatie
Telefoon 077 466 1031
Straat & nr.: Dorpsstraat 10
Stad: Meijel
Website: Website