Vind uw
Waar

Attractiepark Toverland

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: pretpark

Attractiepark Toverland in Sevenum, gelegen tussen Eindhoven en Venlo, is het snelst groeiende attractiepark van Nederland! Het park is 365 dagen per jaar geopend, en door de unieke combinatie van binnen- en buitenattracties is het park weersonafhankelijk! Vanaf de opening in 2001 heeft Toverland al vele awards in ontvangst mogen nemen, ondermeer voor de uitmuntende gastvriendelijkheid van het personeel. Toverland trekt inmiddels ruim 500.000 bezoekers per jaar! 

Durf jij in de langste en hoogste houten achtbaan van de Benelux genaamd Troy? Of stap samen in de Twist & Turn! En wist je dat er in Toverland een écht Toverhuis staat waar je kunt toveren?

In 2010 staan 2 nieuwe attracties op de planning voor Toverland! Begin juli zal de wildwaterschommel Scorpios openen. Deze schipschommel bereikt met een maximum snelheid van 42 km per uur een hellingshoek van maar liefst 75 graden. Andere schipschommels halen vaak slechts 60 graden. Scorpios wordt één van de grootste en snelste schipschommels van de Euregio!
Daarnaast staan de opening van een paardenbaan gepland. Kinderen leggen op een Grieks paard aan parcours af langs duinen en over oude bruggetjes. Hiermee breidt Toverland haar gevarieerde aanbod nog meer uit voor het hele gezin.

Attractiepark Toverland... stoere achtbanen binnen en buiten! Contactinformatie
Telefoon 077-4677050
Straat & nr.: Toverlaan 2
Stad: Sevenum
Website: Website