Vind uw
Waar

Training familie= organisatieopstelling

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: workshops

Wil je graag iets leren over het in de praktijk toepassen van Familie en Organisatieopstellingen ben je nu op het goede adres. In deze tweedaagse training kun jij je de basiseigenschappen van de methode eigen maken.
De toepassing van deze methode kun je gebruiken in je eigen praktijk met cliënten, in groepen en uiteraard op jezelf.
Mensen die deze training volgen komen uit verschillende beroepen en organisaties: psychologen, therapeuten, sociaal-maatschappelijk werkers, docenten, coaches (relatiecoaches, re-integratiecoaches...) hulpverleners, kind/leerlingbegeleiders, projectleiders, teamleiders, HR- en P&O- professionals, loopbaan/activiteitenbegeleiders, (startende) ondernemers, managers, organisatieadviseurs...

Ook mensen die vanuit persoonlijke interesse hun blik willen verruimen en vanuit een anders perspectief naar het geheel van een familie of organisatie willen kijken, kunnen baat hebben bij deze training.

Reactie van deelnemer:

Ik vond de cursus heel goed opgebouwd, 'rijk' en overzichtelijk. Ook het tempo vond ik zeer aangenaam en is jouw klapper goed te lezen. Deze dingen hebben mijn behoeften (Needs) aan Duidelijkheid (clarity), Structuur (Structure) en Efficiënts (Efficiency) meer dan bevredigd. Daarnaast vind ik het respect waarmee je met de deelnemers omgaat zeer mooi. Dat bevredigt mijn behoefte aan Respect.
De tweede dag was helaas een beetje te snel om, waarschijnlijk kwam dat doordat iedereen veel te vragen had.
Een 3-daagse cursus zou voor mij nog beter geweest zijn :-)Contactinformatie
Telefoon 045 5316921
Straat & nr.: Markt 18
Stad: Sittard
Website: Website
Start: 11/04/2015
Eind: 25/04/2015