Vind uw
Waar

Cabaret in pitboel theater

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: concerten

Cabaret in Pitboel Theater. 1 maal per maand op de 4e woensdag avond van de maand. Telkens twee cabaretiers in de theaterzaal van Pitboel Theater.

Cabaret in Pitboel Theater
Woensdag 25 februari 2015
Aanvang 20.00 uur
Entree € 8,50



Rajko en Yuri Disseldorp, vanavond als duo persifleren en imiteren zij diverse personages, maar altijd met een rode draad.

Raymon Rodenburg vertelt het verhaal van de man graag een held wil zijn en zich als ridder terugtrekt in de bossen op zoek naar jonkvrouwen en draken.

Rajko is terug…………………………………………Yuri

In december was Rajko Master of Ceremony, nu staat hij met zijn eigen show samen met zijn broer Yuri in ons theater.

Rajkoi Disseldorp copyRajko is een 21 jarige stand-up comedian, cabaretier én schrijver. Speelde bij The Comedy Factory op RTL4 en zijn schrijfwerk werd onder andere gepubliceerd in 7Days en de Volkskrant Behaalde de finale van het Utrechts Cabaret Festival (2012). Stond in de finale van het Huis van Puck’s Cabaret Festival (2013) en in de finale van het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival (2013). Heeft in bijna twee jaar tijd Yuri Disseldorp copyongeveer 150 keer opgetreden. Maakte zijn tv-debuut in het programma The Comedy Factory op RTL 4 met Najib Amhali. Yuri studeert nog aan de Toneel- en Kleinkunstacademie in Amsterdam.

In hun programma vol moppen en gekkigheid is de rode draad het liefdesleven van Jan en Marleen. Verder persifleren en imiteren zij diverse personages. Een Yogaleraar, een juf die een meester blijkt te zijn, een zanger, een vrouwengroep in een bus en een quinoa-biomeisje.

Raymon Rodenburg

Held1Winnaar van ons eigen festival Cabarette-ketet 2014.

Raymon vertelt een verhaal over een man die een held wil zijn en besluit daarom zich als Ridder in de bossen terug te trekken op zoek naar jonkvrouwen en draken om te verslaan. Raymon heeft een bijzondere kijk op de wereld. Zijn nieuwsgierigheid en leergierigheid hebben hem volgestopt met allerhande wistjedatjes en wetenswaardigheden over maatschappij, cultuur en geschiedenis. De slimme slungel met een grote dosis humor. Raymon is een enthousiaste verteller en verhalenmaker met een enorme zelfspot. Als er vingertje gewezen moet worden, begint hij bij zichzelf. Zijn materiaal richt zich niet zozeer op het actuele, maar op de maatschappelijke gewoontes die eigenlijk niet zo gewoontjes zijn. Verhalen die een mengsel zijn van de realiteit en fantasie. Als Raymon een onderwerp behandeld in zijn stuk, gaat hij niet voor het snelle scoren. Hij belicht de zaken in een nieuw licht en gaat voor de intelligente grap. Maar altijd is het een inhoud met een persoonlijk tintje. Een sympathieke cabaretier die je zal entertainen.



Contactinformatie
Telefoon 046-4584721
Straat & nr.: montgomerystraat 26
Stad: Sittard
Website: Website
Start: 25/02/2015
Eind: 25/01/2015