Vind uw
Waar

Kerstmarkt gemeentegrot

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement
vanaf: € 3,00

Van 14 november 2014 tot 23 december 2014 opent de oudste ondergrondse Kerstmarkt in Europa, in de Gemeentegrot, voor de 29ste keer haar deuren.

Een deel van het tientallen km lange gangenstelsel, zal weer het middelpunt zijn van de Kerstmarkt Gemeentegrot die ligt aan de voet van de wereldwijd bekende Cauberg. Vele bezoekers zullen hun weg vinden naar het mooie Valkenburg om de Kerstsfeer alvast te proeven. De grot is dan ook toegankelijk voor iedereen, ook rolstoelgebruikers zijn van harte welkom!

De situering in de eeuwenoude gangen van de grot en de sfeervolle uitwerking van een thema uit de rijke Valkenburgse historie zorgen voor een geheel eigen en aansprekende entourage. Een groot aantal stands met een divers aanbod en de mogelijkheid tot een hapje en een drankje in en buiten de grot, laten u zeker genieten.

Een algemene erkenning kreeg het gebodene in de voorgaande jaren, met in 2012 meer dan 150.000 bezoekers en een vermelding in de CNN top 10 mooiste kerstplaatsen ter wereld.Contactinformatie
Telefoon
Straat & nr.:
Stad: Valkenburg
Website: Website
Start: 14/11/2014
Eind: 23/12/2014