Vind uw
Waar

Dagje plezier bij toon vertier

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Dagje Plezier bij Toon Vertier.
In best zijn er vele activiteiten mogelijk voor jong en oud. Zo kunt u gebruik maken van onze meermansfietsen om een fotozoektocht te rijden in Brabants Best. De route voert langs karakterastieke boerderijen en vele natuurlijke bezienswaardigheden. Onderweg heeft u de gelegenheid om een consumptie te nuttiggen op een zonnig gelegen terras. Bij Toon vertier zijn er nog veel meer mogelijkheden denk aan Klootschieten, Boerengolf, Frisbeegolf, G.p.s. Tochten, en wat te denken van het spel Wie is De Mol? Onderstaand een toeclichteing over het spel wie is de mol.
Wie is de Mol?
Brabant

14.00 Ontvangst
Onder het genot van een kopje koffie wordt het gezelschap van het teamuitstapje – familiedag of bedrijfsfeest welkom geheten op ons zonnig gelegen terras voor het Brabants bedrijfsuitje.

14.30 Instructie Wie is de Mol?
Na het welkomstwoord volgt er een uitleg over het spel.
De deelnemers van het bedrijfsuitje – vrijgezellenfeest worden in subgroepen verdeeld.
De mol zit zonder dat de gasten het weten al in elke groep. Anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel saboteren!!
De Mol zal de hele dag meeloeren over uw schouders terwijl de ludieke opdrachten uitgevoerd worden. Wie vertrouwd u in uw team om de opdrachten namens uw team uit te laten voeren?

15.00 Wie ontdekt de MOL en verdient het meeste geld?
Na de uitleg lopen de deelnemers een route door het centrum van Best. Tijdens deze tocht proberen de groepen geld te verdienen, door goed uitgevoerde opdrachten. Zonder creativiteit en samenwerking zal men de opdrachten niet kunnen vervullen.
In elke groep zit een MOL, deze behoort eigenlijk bij een andere sub groep van uw gezelschap. De MOL probeert opdrachten dwars te bomen. Hoe meer hij hierin slaagt hoe meer geld hij verdient voor zijn eigen groep.

16.00 Pauze incl. consumptie
Op ongeveer de helft van de tocht zal de Mol jullie naar een horecagelegenheid proberen te loodsen waar er voor eenieder iets te drinken wordt geserveerd. De meeste deelnemers zijn op dit moment Mister X al tegen gekomen.

16.30
Als iedereen is voorzien van een natje vervolgen we de tocht van Wie is de MOL. Na deze pauze zijn er al deelnemers die een vermoeden hebben van wie de MOL nu eigenlijk is. Deze gasten “proberen” dit nog even voor zich te houden. Het rest jullie nu nog enkele opdrachten te doen voor dat de antwoorden bekend worden gemaakt.

17.30 Willen alle MOLLEN nu opstaan
Uiteraard zal de prijsuitreiking voor verrassingen zorgen. De mollen worden ontmaskerd en de reacties komen los!! Niet gedacht wel gedacht etc. etc. Tijdens de borrel krijgen de Mollen de kans om hun \\\'teamgenoten\\\' te vertellen hoe zij de gehele dag zijn misleid. Het perfecte bedrijfsuitje om uw collega\\\'s beter te leren kennen. Een van de vele mooie momenten van deze dag. Onder het genot van een drankje wordt tevens kenbaar gemaakt welk team het meeste geld heeft weten te verdienen.

Genoemde tijden zijn voorbeeld tijden.

Einde programma. Aansluitend eventueel: Buffet- Barbecue- Diner- Steengrillen

Prijs per persoon : € 31.90 volwassenen
Prijs per persoon : € 21.90 kinderen 5-11 jaar

Mocht u dit programma willen afsluiten met een compleet verzorgde feestavond kunt u een keuze maken uit diverse thema avonden. Zo kunt u kiezen uit een Hollandse feestavond of een Moord avond. Diverse avonden ziet u op de site www.toonvertier.nl en onderstaand hebben we voor u de moordavond beschreven;
Moordavond
Onder het genot van een glas champagne wordt er geproost op de 50e verjaardag van
mevrouw van Duyn. Opeens valt er een doodse stilte in de zaal. De recherche staat op het podium en schreeuwt om uw aandacht.

De jarige mevrouw van Duyn is zojuist dood aangetroffen. Zij is vermoord.
Eenieder in de zaal is verdacht en heeft tijdens het partybuffet en tijdens de verhoren, de
gelegenheid om haar of zijn onschuld te bewijzen. Het uitgebreide partybuffet is voor eenieder heerlijk genieten, niets maar dan ook niets zal hieraan ontbreken. De gasten hebben de mogelijkheid om verkleed op dit feest te komen. De zaal is sfeervol ingericht. Het feest is ondanks de droevige gebeurtenis in volle gang en iedereen danst mee in de prachtige kostuums.

Wie is de moordenaar? Samen probeert u uit te vinden wie de moordenaar is.
Door middel van communiceren met andere medespelers krijgt u steeds meer aanwijzingen over de verschillende alibi’s van waar, waarmee en wanneer de moord is gepleegd.
Op deze manier komt u steeds dichterbij de oplossing van de moord.
Diegene die de moord weet op te lossen wordt gefeliciteerd, en uiteraard zal de moordenaar
worden gearresteerd.
Kortom een avond waar nog lang over nagepraat zal worden!
Bij deze 5 uur durende feestavond is inbegrepen:
• Top DJ Jeroen
• Rechercheur
• Verkleed accessoires
• Onbeperkt genieten van het uitgebreide koud en warm partybuffet
• Uitgebreid dessert
• Onbeperkt drinkenContactinformatie
Telefoon 0499 31 01 81
Straat & nr.: Broekdijk 10
Stad: Best
Website: Website