Vind uw
Waar

Icefun sportiom

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: schaatsen
vanaf: € 5,70

Trui aan en sjaal om: op IceFun Sportiom waait zo nu en dan een stevige poolwind. Op deze thema schaatsbaan glijd je door grotten en over kleine heuveltjes. Om je heen lijkt het alsof je in een wintersportoord bent beland. Op IceFun Sportiom, één van de twee schaatsbanen van Sportiom in Den Bosch, wordt schaatsen pure fun. Je schaatst bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling terug naar de kade. Warme muts en wanten meenemen dus. Op de kade kun je bijkomen in Scott’s Cabin met een warm of juist ijskoud drankje.

Scott\\\\\\\'s Cabin
Vanaf de schaatshelling bereik je de bevroren kade van een winters dorp. Heb je honger gekregen? Ga daar op zoek naar Scott\\\\\\\'s Cabin, waar poolreizigers zich kunnen opwarmen met warme chocolademelk, koek & zopie. Ook leuk: organiseer \\\\\\\'ns een schaatsuitje voor de hele familie of al je collega\\\\\\\'s.

Scott\\\\\\\'s Skate Rent
Hier kun je terecht om schaatsen te huren of je eigen schaatsen te laten slijpen. Let op: je mag op IceFun Sportiom, om veiligheidsredenen, niet op noren schaatsen. Tevens is het niet toegestaan om onze ijsbanen met puck en ijshockeystick te betreden. Het dragen van handschoenen is verplicht.

Open: Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo | Seizoen: oktober t/m maartContactinformatie
Telefoon 073-6464646
Straat & nr.: Victorialaan 10
Stad: Den Bosch
Website: Website