Vind uw
Waar

Aquafun

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden
vanaf: € 6,20

Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Stort je van de top van een vulkaan in het golfslagbad, roetsj in no-time van één van de snelle glijbanen het water in of laat je meeslepen door de avontuurlijke wildwaterrivier. In de vernieuwde glijbanen lijkt het alsof je veel sneller gaat dan daadwerkelijk zo is. Vanaf het terras bij de snackcorner in het zwembad heb je uitzicht op het kinderbad waar de allerkleinsten zich kunnen vermaken.

Vernieuwde glijbanen
Probeer één van de twee vernieuwde supersnelle glijbanen in het subtropische zwem paradijs. Met een speciale nieuwe verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Door dit effect lijkt het alsof je veel sneller gaat dan in werkelijkheid is. Ben jij het snelste beneden?

Coco Wave
Of daal af van de sensationele Coco Wave. Deze wild water rivier zorgt voor een bloedstollende afdaling. Je gaat op een grote zwemband vanaf de top van de vulkaan naar het golfslag bad.

Relaxen
Genoeg actie gehad in het golfslagbad? Ga relaxen in een kruidenbad, whirlpool of stoomcabine. Wie direct even een zomers kleurtje wil hebben kan gebruik maken van de snelbruiner.

Buitenbad & ligweide
Naast veel indoor waterpret, beschikt Sportiom \\\'s-Hertogenbosch ook over een verwarmd buiten bad en lig weide voor een verfrissende plons of lekker zonnen.

Open: Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 073-6464646
Straat & nr.: Victorialaan 10
Stad: Den Bosch
Website: Website