Vind uw
Waar

Meierijsche Museumboerderij

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: museum

Proef de sfeer van het boerenleven op het brabantse platteland van rond 1900. Luister naar de verhalen van gidsen die er boeiend over kunnen vertellen. Waan je even terug in die tijd; een hard en arm leven, maar wel saamhorigheid tussen mensen. Creatief als het ging over het toepassen van grondstoffen; geen wegwerpcultuur maar een duurzame samenleving.
Voor kinderen maar ook voor ouderen die als groep komen, heeft het museum meerdere educatieve programma\\\'s. Kinderen spelen alsof ze jongen of meisje zijn op de boerderij uit die tijd. Ze dragen zelfs kleren uit die tijd en hebben het druk met dorsen, koffie malen, wassen met een wasbord, zeep kloppen, schrijven op een lei enz. Ouderen gaan met ons en met elkaar in gesprek naar aanleiding van de levensechte sfeer in dit rijksmonument.
Voor info over openingstijden, speciale evenementen, prijzen enz. kijk op onze website. Via digitale aanmeldingformulieren kunt u uw  wensen bij ons kenbaar maken. Alvast van harte welkom op het brabantse platteland.
Meierijsche Museumboerderij.....dat vergeet je nooit meer !!Contactinformatie
Telefoon 0413-291172 (boekingen)
Straat & nr.: Meerstraat 28
Stad: Heeswijk-Dinther
Website: Website