Vind uw
Waar

Safaripark beekse bergen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: dierentuinen
vanaf: € 12,95

Afrika in één dag beleven in Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s. Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je 1.500 dieren in hun natuurlijke omgeving. Ook Calimero – de grootste olifant van Europa – woont hier. Net als neushoorns, chimpansees en jachtluipaarden. Ervaar een safari in de zomer met de ondergaande zon of ervaar de safari in de winter waarin de dieren zich heel anders gedragen. Bij bepaalde weersomstandigheden zou het kunnen zijn dat bepaalde dieren niet te zien zijn. Dit geldt met name bij winters weer.

Safaripark Beekse Bergen kun je op vier manieren ontdekken. Wandelend, met de safaribus, de safariboot of met de eigen auto. Onderweg beleef je de spannendste avonturen en vertellen rangers beestachtig interessante weetjes. In het safaripark proef je de sfeer van het Afrikaanse continent! Bij de pinguïns en tijgers achter in het park komen de verschillende safarivormen samen en kun je eenvoudig wisselen. Handige plattegronden geven aan welke dieren je tegenkomt tijdens de verschillende safaritochten.

Op deze beestachtige website vind je alvast informatie over de dieren, evenementen, openingstijden, voordelige abonnementen en nog veel meer! Maar het echte avontuur: dat beleef je in Safaripark Beekse Bergen.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0900-2335732
Straat & nr.: Beekse Bergen 1
Stad: Hilvarenbeek
Website: Website