Vind uw
Waar

Libema vakantiepark beekse bergen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: vakantieparken

Op niet één andere plek in de Benelux is zoveel te beleven als in het Afrikaanse hart van Brabant. Tijdens een verblijf op Libéma Vakantiepark Beekse Bergen zijn de 1.250 dieren van het bekende safaripark ‘binnen handbereik’, net als de tientallen (water)attracties van Speelland Beekse Bergen. Ook het vakantiepark biedt dagenlang plezier. Plons maar eens uitbundig in het Junglebad of spring op de waterfiets voor een tocht over het Victoriameer.

Vakantiepark Beekse Bergen ligt op fietsafstand van het gezellige Brabantse dorp Hilvarenbeek. Als gast op dit vakantiepark kunt u logeren in jungalows, chalets, Tent Comfort, safaritenten en uw eigen caravan of tent. Naast een binnenzwembad, telt het vakantiepark ook een groot recreactiemeer, midgetgolfbanen en een sfeervol restaurant. Kinderen kunnen tijdens schoolvakanties deelnemen aan het activiteitenprogramma van de Flurki Kids Club.

Gratis op safari
Libéma Vakantieparken biedt voor alle accommodaties de ExtraCard aan. Daarmee heeft u de héle vakantie gratis & onbeperkt entree tot onder meer zwem- en schaatssensatie Sportiom. Ook de toegang tot Speelland Beekse Bergen (kosteloos en eenvoudig bereikbaar per boot en parktreintje) en Safaripark Beekse Bergen is gratis.Contactinformatie
Telefoon 0900-0200 ( € 0,10 p.m.)
Straat & nr.: Beekse Bergen 1
Stad: Hilvarenbeek
Website: Website