Vind uw
Waar

Laco Strandbad Nuenen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden

De Spaanse costa in ons eigen Brabant.

Wie denkt er in de zomer niet aan het strand, de zee en de zon. Wie denkt er dan niet aan de vakanties die weer komen gaan. Met miljoenen tegelijk zoekt men het zonnige zuiden op. Maar vele zijn gebonden aan het thuisfront. Wel vakantie vieren maar dan in ons eigen Nederland. En dat kan ook bij Laco Strandbad Nuenen. Daar heb je water, strand en als het een beetje meezit ook nog zon. Op Koninginnedag (30 april 2010) gaan de poorten van Laco Strandbad Nuenen weer open. En dan biedt het LACO buitenbad abonnement veel voordeel. Niet alleen dat het gunstig is in prijs, maar ook dat het abonnement geldig is in alle LACO buitenbaden zoals in Appelscha, Deurne, Geleen, Geldrop, Goirle, Oirschot, Rucphen, Strandbad Nuenen en Veghel.

Terrasje pikken.
Het strandpaviljoen heeft een open karakter. Voor bruiloften en partijen kunnen de gasten tot aan de voordeur worden afgezet. Op het voorterrein zijn een aantal speeltoestellen voor de kinderen en er is een groot terras. De toevallige passant kan er, zonder entree te hoeven betalen voor het zwemmen, een terrasje pikken.

Goed bereikbaar.
Laco Strandbad Nuenen, beter bekend als Enode, ligt wat verscholen achter de bomen en de bosjes. Wie het niet kent zal enige moeite moeten doen om het te vinden en toch ligt het tegen de grote snelweg Eindhoven - Helmond aan en is zeer goed bereikbaar en met veel gratis parkeergelegenheid. Degene die vaker bij Laco Strandbad Nuenen is geweest kent ongetwijfeld het gezellige terras direct gelegen aan het water. In de zomermaanden waand men zich op vakantie in Spanje of Frankrijk. De kinderen nog wat naspelend in het zand van het strand en de rest nog wat na keuvelen onder het genot van een drankje. Het strandbad ligt er al 35 jaar en in 1995 heeft het terrein een grondige onderhoudsbeurt gehad. Maar ook de accommodatie heeft in 1998 een grondige renovatie gehad en is uitgebreidt met een feestzaal waar we ruim 200 personen kunnen huisvesten.

Graag nodigen Jur Muskens en zijn team u uit om eens te komen genieten bij Laco Strandbad Nuenen.

Voor meer informatie stuur ons een email.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 040-2831046
Straat & nr.: Enodedreef 3
Stad: Nuenen
Website: Website