Vind uw
Waar

Sauna thermen reykjavik

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: gezondheid-ontspanning
vanaf: € 20,50

Uitgaansgelegenheid in monumentaal pand in Oosterhout

Thermen Reykjavik: meer dan sauna alleen


Een eiland van rust en schoonheid tussen de Noordelijke IJszee en de Atlantische Oceaan. Net onder de noordpoolcirkel. Zo zou je IJsland kunnen omschrijven. Met Reykjavik als hoofdstad. Al is die rust maar schijn. Onderaards rommelt het behoorlijk daar. Vulkanen, geisers en warme bronnen bewijzen dat. Maar juist het samenspel van dat vuur met ijs, gletsjers en watervallen maakt het land zo mooi.

Ook bij de mens rommelt het behoorlijk onderhuids in deze jachtige, snelle wereld. We willen gezond zijn, onthaasten, jong en fit blijven. Thermen Reykjavik biedt uitkomst om naar goed IJslands voorbeeld het spel van heet en koud met je lichaam te ervaren. Zonodig met advies van deskundig personeel.

Van rookwaar tot rookbaai

Het pand aan de Leijsenhoek stond er al aan het begin van de vorige eeuw. Het toeval wil dat de eerste bestemming van het pand een sigarenfabriek was. Reykjavik is IJslands voor rookbaai. De plaats is genoemd naar de stoom die uit de hete bronnen in de omgeving opstijgt.

Uniek voor Nederland

Naast de gebruikelijke sauna\\\\\\\'s en baden is er een, voor Nederland unieke, ontspanningsruimte. Dit is een vrij donkere ruimte, voorzien van heerlijke bedden met grote kussens en een ontspannende film, geprojecteerd op het plafond. Er zijn ook diverse ruimtes waar je gekleed in badjas je rust vindt. Of dat nou in een zitje bij de open haard is of op een buitenterras in ligstoelen. Relaxen kan ook in het restaurant met uitgebreide kaart of aan een centraal gelegen, mooi vormgegeven bar.

Onder de noordpoolcirkel aan de Leijsenhoek

Thermen Reykjavik is voor West-Brabant een aanwinst. Eigenlijk is het een eiland van rust en schoonheid aan de Leijsenhoek in Oosterhout. Alleen iets verder verwijderd van de noordpoolcirkel.

Er is volop gratis parkeergelegenheid voor bezoekers.
De toegangsprijs is € 20,50.

Thermen Reykjavik 0162 - 458418.


Open: Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo | Seizoen: september t/m juniContactinformatie
Telefoon 0162-458418
Straat & nr.: Leijsenhoek 99
Stad: Oosterhout
Website: Website