Vind uw
Waar

Sneeuwattractiepark skidome

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: skieen

Sinds 1995 is Skidôme het gezelligste overdekte sneeuwattractiepark van Nederland en België! U kunt zich hier niet alleen gezond en sportief uitleven op de 160 meter lange en 25 meter brede piste met echte sneeuw, maar na afloop is het ook heerlijk nagenieten in de Stube, het café of in het restaurant. Volop Brabantse gezelligheid dus!

Skidôme ligt centraal tussen de wereldhavensteden Antwerpen en Rotterdam en de Brabantse steden Breda en Roosendaal in het groene Rucphen. Velen uit België en Nederland hebben reeds kennisgemaakt met de dagelijks verse sneeuw van Skidôme. Opvallend aan deze keuze is dat men heel bewust kiest voor de kwaliteit van de sneeuw, de Brabantse gemoedelijkheid en de hoge graad van service.

De skipiste is uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders. Er is namelijk een aparte oefenhelling voor beginners en de gevorderden kunnen heerlijk naar beneden suizen of gebruik maken van de diverse rails en schansen die op de piste aanwezig zijn. De twee lopende banden en de schotellift zorgen voor een vlotte doorstroom, waardoor er optimaal van het wintersportgevoel genoten kan worden.

Maar Skidôme beperkt zich niet alleen maar tot skiën of snowboarden. In het Cafe-Restaurant \\\"De Nederlandse Alp\\\" kunt u terecht voor een lekker hapje en een drankje.Contactinformatie
Telefoon 0165-343134
Straat & nr.: Baanvelden 13
Stad: Rucphen
Website: Website