Vind uw
Waar

Kanovaren door het groene hart!

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 7,50

Beleef de polder vanaf het water! Vanuit je kano geniet je van het prachtige veenlandschap met z’n vergezichten en uitgestrekte weidegronden. Er zijn verschillende routes die je kunt varen, variërend van 1,5 tot 3 uur. De meeste routes gaan via de Grecht. De Grecht, een in de veertiende eeuw gegraven kanaal, voert je naar een prachtig stukje Hollands landschap. Je vaart door een stiltegebied en je zult versteld staan van de rust en het gezang van de verschillende vogels.

De Boerinn beschikt over één-, twee- en driepersoonskano’s. Je krijgt een route mee, zodat je de tocht in je eigen tempo kan afleggen.

De poldertocht per kano kan zowel beginnen bij de Boerinn als bij het station van Woerden. Wij brengen de kano’s en de routebeschrijving naar het station. Aan het einde van de activiteiten kunnen we jullie terugbrengen met de huifkar.

Wanneer je besluit te gaan kanovaren, is het verstandig om droge kleren, een extra paar schoenen en een handdoek mee te nemen. Er zijn natuurlijk douches aanwezig.

Seizoen: t/mContactinformatie
Telefoon 0348-401200
Straat & nr.: Mijzijde 6
Stad: 's Gravenmoer
Website: Website