Vind uw
Waar

Fietsverhuur met picknick of high tea

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: fietsen
vanaf: € 25,00

Heerlijk, eerlijk dagje weg met de fiets op de Maashorst (Brabant), incl luxe picknick of high tea als lunch.

Samen met onze fietsverhuurder hebben wij voor u een butgettair verantwoord uitje samengesteld. U stapt op de fiets incl. mooie route vanuit Uden. De route leid u door het prachtige gebied de Maashorst. Heiden, duinen, vennen en beekjes maakt het gebied de Maashorst ideaal voor fietsuitjes.

Onderwerg kunt u diverse stops maken. Zoals bij het natuurcentrum Slabroek. In het natuurcentrum kunt u de tentoonstelling \\\"bewogen landschap in beweging\\\" bezoeken. Deze tentoonstelling geeft u een indruk van het Natuurgebied de Maashorst.

We fietsen verder en u komt bij de \\\"melktap\\\" alwaar we een vers getapt bekertje melk kunnen pakken.

Nadat we over de begrazingsflakte hebben gefietst en tussen de hooglanders hebben geslingerd komt u in Schaijk. Daar krijgt u een luxe picknick mee of naar keuze kunt u genieten van een luxe high tea als lunch.

De picknick van restaurant de Peppelen gaat verder dan boterhammen. Wat denkt u van onze huisgemaakte pie, vruchtensalade, zalmtartaar, volkoren stokbrood, chocolade moes, etc

of van onze

High tea: een heerlijk voorgerecht zoals salade van boontjes, paling en geitenkaas of met dille gemarineerde zalm of salade met paddestoelen. Daarna muffins met room en confiture om te eindigen met de taartjes en toetjes uit de patisserie van de Peppelen.


Na al dit lekkers bereidt van ecologische, biologische ingredienten weer retour naar Uden. 

Naar gelang uw wens kan dit arrangement 4 tot 8 uur duren.

Open: Ma, Wo, Do, Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0486-463548
Straat & nr.: Schutsboomstraat 43
Stad: Schaijk
Website: Website