Vind uw
Waar

MIFASOLEX uitje met DAF33 of SOLEX

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 29,50

Een uniek dagje uit in \\\"nostalgische sferen\\\".

Met MiFaSoleX & Partners B.V. terug naar de jaren 60 met de 2 oer-Hollandse vervoersmiddelen van weleer. Echte nostalgie dus !

MiFaSoleX & Partners B.V. verzorgt bedrijfsuitjes en dagjes uit voor gezelschappen van 2 tot 280 personen in Nederland met gebruik van een 135-tal authentieke Solexen en 40 Dafjes 33.

SoleX toertochten

MiFaSoleX organiseert, 52 weken per jaar, toertochten op de 45 jaar oude authentieke solex. Echte nostalgie dus ! MiFaSoleX verzorgt deze bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in de omgeving van Eindhoven en Valkenswaard maar ook op locatie in heel Brabant en Nederland. Een leuk, gezellig en bijzonder dagje uit.

DAF 33 toertochten

MiFaSoleX neemt u terug naar de jaren 60 met de oer-Hollandse DAF33 voor een leuk bedrijfsuitje, een gezellig groepsuitje of een bijzonder personeelsuitje. Een ritje door Eindhoven of de prachtige dorpen in de Kempen zoals Eersel, Veldhoven, Bergeijk en Luyksgestel met dit sympathieke autootje is een belevenis op zich!

Voor de Daf-liefhebber is er een speciale DAF \\\"ERFGOED? TOUR ontwikkeld waarbij de rit in een DAF33 wordt gecombineerd met een rondleiding in het bijzondere en fascinerende DAF Museum in Eindhoven.

Toertocht \\\"op maat? en tot in de puntjes verzorgd

MiFaSoleX kan ook een arrangement \\\"op maat? samenstellen, waarbij wij uw dag compleet verzorgen van A tot Z. Vanwege de goede samenwerking met diverse horeca, musea en andere gelegenheden zijn wij prima in staat om al uw wensen te vervullen. Bijvoorbeeld een buffet of barbecue inclusief drankafkoop bestaat tot de mogelijkheden.Contactinformatie
Telefoon 06-23809441
Straat & nr.: Kerkstraat 13B
Stad: Valkenswaard
Website: Website
Start: 28/11/2012
Eind: //