Vind uw
Waar

Kanovaren over de Dommel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport

Plonzende peddels, opspattend water, rust en natuur, enkele ingrediënten voor een avontuurlijke kanotocht voor jong en oud. Ontdek het riviertje de Dommel dat stroomt door de Brabantse laaglandvallei, een stukje ongerepte natuur waar u enkel met de kano kunt komen. Zowel individueel als in groepsverband kunt u komen kanoen op een van onze trajecten.

Uitgestrekte bossen, groene weilanden en fraai begroeide oevers zorgen voor een prachtige omlijsting van dit oude rivierenlandschap. Met onze kanoverhuur heeft u de keuze uit twee tochten over de Dommel.
Kanoën op het traject vanuit Borkel is bijzonder geschikt voor jong en oud. De sportieve kanovaarders kunnen hun hart ophalen met de tocht van 15 kilometer vanuit Neerpelt in België. U vaart door het prachtige natuurgebied \\\'t Hageven en tussen Borkel en Valkenswaard kunt u genieten van het natuurschoon in de Malpie. Het eindpunt voor beide tochten is het uitnodigende terras van de Venbergse Watermolen.

Elk uur instappen maar!
U kunt kiezen tussen een 1-persoonskano of een open Canadese kano. De Canadese kano is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 of 2 kleine kinderen.

Tijdsduur en aanvangstijden
Aanvangstijden dagelijks:
Borkel en Schaft – Valkenswaard, ± 2 uur varen:
10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur.

Neerpelt – Valkenswaard, ± 4,5 uur varen:
10.00, 11.00, 12.00 en 13.00 uur (van 1 januari tot 15 juni niet mogelijk om 13.00 uur).
Overige aanvangstijden zijn op aanvraag mogelijk.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 040-2042593
Straat & nr.: Molenstraat 203a
Stad: Valkenswaard
Website: Website