Vind uw
Waar

Kinder paintball

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: paintball
vanaf: € 16,50

Schuilen achter bomen, wegduiken in de greppel of je verstoppen in het fort. Met een speciale paintballgun probeer je je tegenstander te raken. Maar pas op, je tegenstander is misschien wel sneller... Een superleuk idee voor een kinderfeestje of verjaardagsfeestje!

Kinderpaintball
Zin om je vriendjes en vriendinnetjes een ander kleurtje te geven? Ga dan de strijd aan in dit Paintball spel speciaal voor kinderen! Versla je tegenstander door middel van snelheid, tactiek en samenwerking met je teamgenoten...

Deze vorm van Paintball is speciaal ontwikkeld voor kinderen van 8 tot 14 jaar. De verfballetjes uit het aangepaste paintballgeweer schieten met een gereduceerde kracht, waardoor ze niet hard aankomen. De kinderen krijgen een uitgebreide instructie en de instructeur gaat ook met de kinderen het bos in, zodat er continu toezicht is. Alle kinderen krijgen een overall aan en een masker op, wat het gezicht, de oren en het achterhoofd beschermd. Allerlei spannende en leuke spelvormen komen aan bod. Paintball voor kinderen is een stoer en uitdagend kinderfeestje of verjaardagsfeestje waar ze vast en zeker nog lang over zullen napraten!

Vanaf 10 personen 1 uur    € 10,50 per persoon
Vanaf 10 personen 1,5 uur € 13,50 per persoon

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 040-2042593
Straat & nr.: Molenstraat 203a
Stad: Valkenswaard
Website: Website