Vind uw
Waar

Bedrijfsuitje met plezier

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Wij organiseren bedrijfsuitjes op locatie die u terug nemen naar de jaren zestig met 2 oer-Hollandse vervoersmiddelen van weleer; Daf33 & Solex. Echte nostalgie dus! Het rijden in deze oldtimer is een belevenis op zich. Een mooie tour en met echte nostalgie dus !!

Voor de Daf op Locatie tour brengen wij onze Dafjes bij uw bedrijf of op de locatie van uw voorkeur. In overleg met u stellen wij een route op maat samen, aangepast aan uw wensen.
De start- en eindlocatie en start- en eindtijden kunt u allemaal zelf bepalen . Heeft u geen idee voor een route, dan kunt u het gerust aan ons overlaten om een leuke gevarieerde route uit te zetten. Uiteraard zorgen we daarbij ook voor een aantal verrassende stops en routeboeken. En dat allemaal bij ú in de buurt.
Dit arrangement \"Daf op Locatie\" is inclusief drie klassementsproeven en zo geeft u deze nostalgische Dafrit een competitief karakter.

Solex op Locatie start op de door u gewenste locatie en onder leiding van een gids rijdt u met een 45 jaar oude Solex een mooie tocht langs natuur en dorpen in die omgeving (route kan door u bepaald worden of desgewenst door ons uitgezet worden) om 2,5 uur later te eindigen op de door u aangegeven locatie.
Ondanks de prima onderhouden solexen staat er altijd een servicewagen stand-by met reserve Solexen. Wij staan voor kwaliteit, service en veiligheid. Niet zomaar een Solex op locatie, wij verzorgen uw Solex tocht zodat het Solex rijden een geweldig plezier wordt.
Contactinformatie
Telefoon 06-23809441
Straat & nr.: Leenderweg 190
Stad: Valkenswaard
Website: Website