Vind uw
Waar

Fiets, tandem, step, of mountainbike verhuur

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: fietsen
vanaf: € 7,00

Fiets, tandem, step, of mountainbike verhuur

Het Brabantse landschap leent zich uitstekend voor flinke fietstochten. Voor elke fietsliefhebber heeft Rofra passende wielen. Van mountainbike tot step en van fiets tot tandem. Het fietsassortiment van Rofra bestaat uitsluitend uit kwaliteitsmerken zoals Giant en Batavus. U heeft de keuze uit verschillende gratis fiets-, atb- en steproutes door de Brabantse Kempen. En als u wilt, brengen wij de fietsen naar u toe. 

Fietsen en Tandems
Fietsen door Brabant is beslist de moeite waard! Kijkt u eens naar het vele groen en het afwisselende landschap dat deze streek te bieden heeft.
Een normale fiets kent voor niemand geheimen. Maar hoe staat het met uw vaardigheid op de tandem? Evenwicht zoeken en sturen tegelijk is lastiger dan het zich laat aanzien. Dat vereist de eerste kilometers de nodige behendigheid en zorgt voor hilarische momenten.

Mountainbiken
Bij mountainbiken denken de meesten onder ons aan bergen, dalen, ravijnen en onherbergzame gebieden. Daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. Wel hebben wij enkele ATB-routes uitgestippeld die qua uitdaging zeker niet onderdoen voor veraf gelegen streken. Vooraf wordt een instructie gegeven waarbij u leert omgaan met de mountainbike.

Steppen
Authentieke step
De kleuterschool zult u waarschijnlijk lang geleden al vaarwel gezegd hebben, maar wellicht heeft u toch fijne herinneringen aan die tijd.  Wij hebben een vergrote versie van de autoped waar u vroeger het trottoir onveilig mee maakte. Dat brengt de beelden van toen weer op uw netvlies.

Kickbike step
De nieuwste ontwikkeling op het gebied van steps is de zogenaamde kickbike. Dit is een soort ATB step, waarmee u veel harder kunt steppen en langere afstanden kunt afleggen. Daarom heeft Rofra deze in haar assortiment voor de verhuur opgenomen. Met deze step worden ook al regelmatig wedstrijden gedaan.
 
TIP: GPS \'Cultuur Historische\' Fietstocht
Wilt u niet de standaard knooppuntenroute fietsen en heeft u liever een fietstocht zonder kaart? Dat kan! De fiets-, tandem- of steptocht kunt u uitbreiden met een modern navigatiesysteem, namelijk een GPS (Global Positioning System). De GPS geeft de route aan. U komt langs de mooiste plekjes van de dorpjes in de Kempen. Onderweg wordt u uitgedaagd opdrachten te maken waarbij uw blik op de omgeving wordt getest. De route is 40 kilometer lang, maar u kunt deze naar keuze onderweg inkorten tot 20 kilometer.
Tijdsduur: 3 à  3,5 uur

 

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon +31402042593
Straat & nr.: Molenstraat 203a
Stad: Valkenswaard
Website: Website