Vind uw
Waar

Palazzo met Herman den Blijker

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

Ontsnappen uit de waan van alle dag? Ruil dan de voortrazende wereld even in voor een complete avond uit in een unieke, romantische setting. Bij Palazzo vergeet u de dagelijkse beslommeringen als u, in de prachtige spiegeltent, met duizenden schitterende kaarsen en authentieke mahoniehouten spiegels, geniet van een verrassend meergangendiner op topniveau. De avond wordt omlijst door adembenemende acts van wereldklasse. Chef-kok Herman den Blijker staat na een zesde succesvol seizoen, opnieuw achter het roer van Palazzo. Nadat zijn collega Ron Blaauw dit 5 seizoenen lang heeft gedaan. Hij legt u culinair in de watten, terwijl u geniet van de romantische entourage en de avondvullende voorstelling.

Want Palazzo is hét theater van de zintuigen. Met de ultieme combinatie van gastronomie, acrobatiek, comedy, magie en illusie neemt de gast met Palazzo een aangename sprong in het onbekende. De mysterieuze wereld van Palazzo biedt geen plaats voor de harde werkelijkheid. Laat u meevoeren naar deze geheimzinnige, zintuiglijke en vooral onvergetelijke ervaring. Al ruim 150.000 gasten gingen u voor en lieten zich betoveren door Palazzo.

Palazzo staat in het nieuwe seizoen opnieuw in het meest dynamische stukje Amsterdam: Amsterdam Zuidoost, op steenworp afstand van treinstation Amsterdam Arena en de bruissende Arena boulevard. Palazzo is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.Contactinformatie
Telefoon 020-4353010
Straat & nr.: Plein Hoekenrode t/o 9
Stad: Amsterdam
Website: Website