Vind uw
Waar

Boeing Airbus vliegsimulator

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Klant/Personeel entertainment
Flyanairliner geeft mensen de unieke gelegenheid de besturing van een 12 miljoen euro kostende vluchtsimulator in handen te nemen. Normaal gesproken is dat alleen weggelegd voor piloten in opleiding. Nu ook inzetbaar voor een leuk en spannend bedrijfsevenement. Neem uw collega’s of goede klanten mee. We kunnen op maat gesneden werk leveren. Het evenement zal volledig voldoen aan uw wensen. Bijvoorbeeld een competitief event, of gewoon voor het plezier een vliegtuig besturen. Het zal een dag zijn die u niet snel zult vergeten.

Eén locatie
Onze state of the art vluchtsimulators zijn gevestigd in Amsterdam Schiphol Oost. Hier bevindt zich ons trainings- en opleidingscentrum.

Competitieve sessies
Echt iets heel anders. Het is mogelijk bij ons een competitieve sessie te boeken. Op die manier test u hoe goed u kunt samenwerken in teamverband. Onze instructeurs kunnen uw groep confronteren met een aantal uitdagende scenario’s. We testen uw vliegtalent, aanpassingsvermogen, uw individuele mentale weerbaarheid en reactievermogen.

Basispakket
Vier uur vliegen voor een groep van 4 personen. De totale duur van het evenement bedraagt 6 uur. Een lunch en een diner in het Dorint Hotel zijn inbegrepen.
Kijk op de prijslijst

Team Building
Kom met een kleine groep collega’s naar ons trainingscentrum voor een spannend teambuildingevent. Onze piloten hebben een aantal zeer spannende scenario’s voor u en uw team in petto. Test uw communicatieve vaardigheden, uw mentale weerbaarheid. Smeed een hecht team samen! Eventueel kunnen we uw evenement volledig aan uw wensen aanpassen.

Uitdagende scenario’s
Bij Flyanairliner kunnen kleine groepen ondervinden hoe het is om onder stress samen te werken als team. Gedurende de vlucht in de simulator zal uw piloot u en uw team kennis laten maken met een aantal uitdagende scenario’s. Op die manier wordt de teamspirit en communicatievaardigheid tussen u en uw collega’s op de proef gesteld, maar zeker ook vergroot.

Verbeter de uitvoering
Het kan uitermate interessant zijn om alles terug te brengen naar de basis. Leiding, personeel, iedereen is gelijk. Iedereen werkt nauwgezet samen en handelt naar de situaties waarin wij uw team brengen. U werkt samen, communiceert en handelt adequaat.
Hierdoor smeedt u een hecht team. Het verbetert communicatie, samenwerking, motivatie, mentale weerbaarheid, en intelligentie. U bouwt samen aan een team dat effectief kan samenwerken. U creëert onderling begrip. Iedereen is gefocust op hetzelfde doeContactinformatie
Telefoon 0653125122
Straat & nr.: Heijermanslaan 25
Stad: Amsterdam
Website: Website