Vind uw
Waar

Ticket to Paradise DOX

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement

Egoïst of altruïst, individu of het grote geheel, activist of pacifist, dromer of realist? Of gewoon jezelf? Wat is jouw doel en welke prijs ben jij bereid daarvoor te betalen?
In de dansvoorstelling ‘Ticket to Paradise’ van DOX zoeken de dansers hun grenzen op. Hoe ver kun je gaan met het vernederen van een vriend? Wat is het omslagmoment waarop hij terugslaat? Wanneer is vechten niet langer speels, maar agressief? Is het leuk of pijnlijk om net zolang te flirten tot de ander in de war raakt? De choreografieën zijn een fysieke uitputtingsslag en de dansers lijken soms bijna een blessure op te lopen.

Ticket to Paradise gaat over het navolgen van idealen, het strijden en opgeven. Op zoek naar zingeving. Een beeldende collagevoorstelling, waarin dans, spel en beweging elkaar in dynamisch tempo afwisselen. Geïnspireerd op de oud-Perzische theatervorm Tazië, met als uitgangspunt religieuze figuren die door hun martelaarschap een voorbeeld worden van de ultieme strijd om een persoonlijk doel te bereiken.

DOX is ván en vóór jongeren. Talentontwikkeling en educatie van jongeren staan bij deze theatergroep hoog in het vaandel. Het resultaat is een moderne, intense en krachtige dansvoorstelling van een jonge, multiculturele cast. Zware thema\\\'s worden daarbij niet uit de weg gegaan.Contactinformatie
Telefoon 020 5800 380
Straat & nr.: Bos en lommerweg 191
Stad: Amsterdam
Website: Website