Vind uw
Waar

Wie is de mol in amsterdam

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 24,50

Spanning, teambuilding en wantrouwen staan centraal tijdens dit populaire Amsterdamse Uitje. In teams wordt u met opdrachten de stad in gestuurd. U komt langs de Westerkerk via de duiven op de Dam en gaat vliegensvlug op zoek naar de ontbrekende schakel bij de Beurs van Berlage. Heeft u alle opdrachten goed afgerond? Dan weet u zeker dat voor u het Centraal Station niet het eindpunt is, maar gaat u verder voor de felbegeerde hoofdprijs. Maar pas op! Er loert tijdens het doen van deze hilarische en variërende opdrachten een Mol over uw schouder mee.

De geselecteerde Mollen zijn voorafgaand aan uw uitje al ingelicht. Ze weten precies hoe ze u om de tuin kunnen leiden. Het vertrouwen daalt en het wantrouwen komt aan de macht! Een heftige strijd barst los! Kunt u winnen ondanks dat er een Mol in uw team zit?

Teambuilding wordt deze dag beloont met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel in een typisch Amsterdams café. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen hebben misleid tijdens uw uitje!

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Twee consumpties p.p.
- Versnapering voor onderweg
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaars
- Teambuilding

* Wilt u dit spel in een andere stad spelen? Dat kan! Neem dan contact op met onze medewerkers.

Open: Alle dagen geopend |Contactinformatie
Telefoon 088-8485300
Straat & nr.: Nes 73
Stad: Amsterdam
Website: Website