Vind uw
Waar

Indoor skien in hartje Amsterdam

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: skieen

Ski-Inn is een indoor ski- en snowboardschool. Je krijgt les op een bewegende skihelling. Dat is een soort lopende band die onder je door rolt. Omdat we de snelheid en de hellingshoek kunnen aanpassen, zijn de banen geschikt voor beginnende en vergevorderde skiërs en snowboarders. De skimat is gemaakt van zacht materiaal, daardoor is hij valvriendelijk. Door de aard van het gebruikte materiaal en de uitvoering van de banen zijn blessures eigenlijk uitgesloten. Door de structuur van de mat worden de echte sneeuwomstandigheden benadert. De banen kunnen via een noodstop direct worden stilgezet als je mocht komen te vallen. Veiliger kan het niet!

Bij de lessen zijn het gebruik van alle materialen (ski’s en snowboards, skischoenen of snowboardschoenen en skistokken) inbegrepen. Als je zelf ski- of snowboard-schoenen hebt, dan is het mogelijk om die te gebruiken.

Verder is er een kleedruimte aanwezig en kun je na afloop van het skiën of snowboarden en tussendoor iets gebruiken aan de gezellige bar.Contactinformatie
Telefoon 020-6070148
Straat & nr.: W.G. Plein 281
Stad: Amsterdam
Website: Website
Start: 01/09/
Eind: 31/06/