Vind uw
Waar

Borrel rondvaart

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: rondvaarten
vanaf: € 32,50

Een lekkere borrelvaart van 1,5 uur op een mooie prive boot. Voor kleine groepen hebben we onze salonboten beschikbaar, voor groepen vanaf 25 personen kunnen we de vaartour op een luxe rondvaartboot verzorgen. Geen financiële verrassingen achteraf want de boothuur is inbegrepen alsmede onbeperkt drankjes als wijn, bier en frisdrank.

Een pittoreske vaartour door hartje Amsterdam met al haar highlights en bezienswaardigheden. s Zomers kunnen de boten meestal deels open varen en s winters hebben we verwarming aan boord. Alle comfort is aanwezig zoals toilet, muziekinstallatie en bar. Optioneel kunnen we een gids aan boord verzorgen of een muzikale invulling.

Deze Borrelvaart is ook uit te breiden met diverse hapjes en bittergarnituur. We vernemen graag de wensen en maken dan een offerte op maat.

We bekijken de Amsterdamse grachten vanaf het water en varen onder andere langs diverse monumenten en herenhuizen met pittoreske gevels, Scheepvaartmuseum en VOC-schip, veel prachtige bruggen zoals de Magere brug en Amstel, Prinsengracht met het Anne Frankhuis en Westertoren en desgewenst varen wij richting een stuk van de Wallen of de Jordaan. Voor de liefhebbers maken we ook een uitstapje richting de nieuwe eilanden met de moderne architectuur en vernieuwde pakhuizen. Zo maken we een op maat gemaakte rondvaart door de mooiste delen van de stad!

Prijzen en bootsoort zijn afhankelijk van groepsgrootte en datum, bel of mail ons voor informatie. Bij groepen vanaf 25 personen verzorgen wij ook bediening, 2 soorten Hollandse kaas en worst aan boord. Tevens verlengen wij de vaart kosteloos met een half uur, inclusief open bar.

Wij bieden een rondvaart vaak aan in een arrangement. Dan combineren wij de rondvaart bijvoorbeeld met een lunch, stadstour, diner etc. Neem dus gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 020-6209338
Straat & nr.: Prins Hendrikkade 25
Stad: Amsterdam
Website: Website