Vind uw
Waar

Huis ter lucht

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje
vanaf: € 240,00

Huis ter Lucht is de naam van onze nieuwe, veelzijdige en oer-Hollandse groepsaccommodatie. Het bestaat uit 6 aparte \\\"huisjes\\\" en we hebben een mooie gezamenlijke ruimte. Deze combinatie maakt ons zeer geschikt voor o.a. verblijven voor bijv. families, vriendengroepen en ook zakelijke bijeenkomsten.

Huis ter Lucht ligt aan een idyllisch smal fietspad waar geen auto\\\'s komen. (auto\\\'s gaan \\\"achterom\\\"). Het is mooi landelijk gelegen in het buitengebied van Aalsmeer op een steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam. Alle Hollandse elementen zijn aanwezig: water in de vorm van de rivier De Amstel welke langs onze accommodatie loopt, koeien in de wei rondom de accommodaties en natuurlijk onze huisgemaakte kaas.

U kunt bij ons vanaf 1 persoon al overnachten tot een maximum van ongeveer 40 personen, afhankelijk van hoe u de kamerindeling wenst. We hebben in totaal 12 aparte slaapkamers verdeeld over de 6 huisjes. Ze zijn verrassend ingericht met een thema (Hollands, Romantisch of Landelijk) en van alle gemakken voorzien. U kunt er koken, u heeft een grote en mooie badkamer tot uw beschikking en de bedden zijn erg comfortabel en 2.10 m lang. Elk huisje is ook afzonderlijk te boeken en heeft  2 aparte slaapkamers.

De huisjes zijn aan elkaar geschakeld en omgeven door veel groen en water. Op de vlonder kunt u heerlijk buiten zitten. U kijkt hier prachtig de polder in waar onze koeien grazen, haasjes dartelen en zwanen zwemmen, kortom: u zit middenin de natuur.

U kunt bij ons ook een bootje huren en bijv. via de Amstel naar Amsterdam varen. Of u huurt een van onze fietsen of u gaat een dagje wandelen. En voor drukte en hectiek: Schiphol of Amsterdam zijn op slechts 20 a 25 minuten afstand!

Open: Za, | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 06-47099934
Straat & nr.: Jaagpad 15
Stad: De Kwakel
Website: Website