Vind uw
Waar

Arrangementen bij Beeld en Geluid

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: bedrijfsuitje

Laat je meevoeren naar de wereld van televisie, radio, muziek en film met uiteenlopende arrangementen die Beeld en Geluid biedt.

Maak een soap- of nieuwsproductie, laat je rondleiden door het moderne gebouw of over het Media Park en ontdek de media experience. In Beeld en Geluid duik je in het verleden door tal van bijzondere fragmenten in een archief vol herinneringen en verhalen.

Beeld en Geluid biedt onvergetelijke groepsarrangementen waarin nieuws en show samengaan met educatie en entertainment. Of het nu gaat om een dagje uit met collega’s, familie, vrienden of een kinderfeestje, onvergetelijk wordt het zeker!

Dagje soap maken
Maak onder professionele begeleiding een totale productie van een soapscène. Je leert alles over soaps en krijgt acteer- en cameratips zodat je daarna de perfecte cliffhanger kan maken. Je bedenkt zelf een scène met een spannend einde, maakt een storyboard, regisseert, acteert, filmt en monteert.

Dagje nieuws maken
Produceer een nieuwsuitzending in teamverband. Op basis van origineel NOS-materiaal bepaal je met je team, in een redactievergadering,  de onderwerpen voor het journaal. Vervolgens ga je schrijven en interviews afnemen. Nadat de items zijn opgenomen, worden de beelden bewerkt en bekijk je gezamenlijk het eindresultaat. 
 
Parels uit het archief
De \\\\\\\'Parels van Beeld en Geluid\\\\\\\' is een zorgvuldig samengestelde reeks arrangementen die een compleet programma bieden. Je maakt niet alleen kennis met het schitterende gebouw van Beeld en Geluid tijdens een rondleiding maar ook met de parels uit het archief tijdens een filmprogramma. Het filmprogramma verschilt per parel. Kies je favoriet uit sport, entertainment, (omroep)geschiedenis of nieuws en laat je een middag meevoeren door de wereld van Beeld en Geluid.

Beeld en Geluid ontdekken
Je wilt een leuk en gevarieerd uitje naar Beeld en Geluid? Met dit arrangement ga je zelf op ontdekkingsreis door de spannende media experience en krijg je informatie over het indrukwekkende gebouw van Beeld en Geluid.

Ook voor zaalaccommodatie en uitgebreide cateringmogelijkheden kan je terecht bij Beeld en Geluid. Ga naar onze website voor meer informatie, prijzen en om te reserveren.Contactinformatie
Telefoon 035-6775555
Straat & nr.: Sumatralaan 45
Stad: Hilversum
Website: Website