Vind uw
Waar

Nederlands Institiuut voor Beeld en Geluid

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: museum
vanaf: € 8,00

Een gezinsattractie van meer dan 3300 m2 waarin vijftien paviljoens je meenemen door de wereld van de audiovisuele media.

In de Beeld en Geluid experience maak je kennis met de juweeltjes uit het enorme archief van de Nederlandse televisie en radio, sta je zelf voor én achter de camera, kun je films monteren, dj spelen en ervaren wat de invloed van media is op ons dagelijks leven en nog veel meer!
Elke bezoeker krijgt bij zijn of haar bezoek aan de experience een ring. Met deze ring kun je inloggen bij de verschillende paviljoens en krijg je een virtuele gids. Alles wat je doet en meemaakt tijdens je bezoek aan de experience kun je op deze ring opslaan en thuis op de computer bekijken.

De Beeld en Geluid experience is geschikt voor alle leeftijden, toegankelijk voor rolstoelen en zowel bij goed als slecht weer te bezoeken. Het station Hilversum Noord ligt op 2 minuten afstand dus met OV goed te bereiken.

De Beeld en Geluid experience is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot en met 17.30 uur. Voor de experience geldt een gemiddelde bezoektijd van 4 à 5 uur.
Op maandag is de experience gesloten.


Prijzen
Volwassenen € 15,00 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar € 8,00 p.p.
Kinderen t/m 5 jaar gratis

Open: Di, Wo, Do, Vr, Za, Zo |Contactinformatie
Telefoon 035 - 677 5555
Straat & nr.: Media Park, Sumatralaan 45
Stad: Hilversum
Website: Website