Vind uw
Waar

HappyKids het Speelkasteel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: speeltuinen
vanaf: € 8,00

HappyKids speelparadijs Hoofddorp, beter bekend als het Speelkasteel, is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 4500 m². Kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en hygiënische omgeving. De speelstructuren zijn ingedeeld naar leeftijd. Zo is er voor de allerkleinste van 0-2 jaar een babybox waarin zij kunnen klimmen en klauteren. Ook is er gedacht aan een verschoonruimte voor deze kleinste. Voor kinderen van 2-4 jaar is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor kinderen die durven is er het mega klimkasteel met de geweldige free-fall glijbaan en natuurlijk een enorme ballenbak en volop klimmogelijkheden. 


Buiten is er ook volop mogelijkheid om te spelen en bij mooi weer staat de deur dan ook open. Ook hier staat veiligheid hoog in het vaandel en zodoende is dit terrein volledig afgezet met een hek. Aan de ouders is ook gedacht. Zij kunnen onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar hun spelende kroost, zowel binnen als buiten. Onze horeca gelegenheid biedt een uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Kortom, het Speelkasteel is van alle gemakken voorzien en een plek waar u minstens een keer geweest moet zijn!

Onze kinderspeelparadijzen zijn het hele jaar geopend van woensdag t/m zondag, van 10.00 uur t/m 18.30 uur met uitzondering van donderdag.

 

Voor verdere informatie kunt u met ons mailen.

 

Met vriendelijke groet,

Het Speelkasteel

Open: Wo, Vr, Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 023-5620480
Straat & nr.: Hoofdweg 869
Stad: Hoofddorp
Website: Website