Vind uw
Waar

Catamaranzeilen

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport

Activiteitnaam:

Grote Beach-events tot wel 500 personen
Beschrijving Bedrijfsuitje:

Grote Beach-events tot wel 500 personen!! In het midden des lands. Strand, bos, asfalt, wind en water zijn de ingredienten voor een geweldige dag!!

Catamaranzeilen daar zijn wij goed in maar het omliggende terrein biedt meer mogelijkheden. Naast de Beachclub liggen \\\"twee privébaaien\\\" en een groot omliggend terrein. Daarom is Sail-Today de ideale spot voor grotere events. Voor rond de 50 mensen is er ruimte in de Beachclub, voor grotere groepen is genoeg ruimte op het terras en kan er een grote tent geplaatst worden.

Dus er is water, strand maar ook achter de Beachclub is er een groot stuk geasfalteerd terrein (brede weg) en een groot bos. Zo kunnen er meerdere activiteiten worden georganiseerd. Naast onze hoofdactiviteit, vanzelfsprekend catamaranzeilen, kunnen ook valken, kano`s, lasers, optimisten, surfplanken, of een tjalk (met overnachting) ingezet worden.

Maar ook op het \\\"droge\\\" is veel mogelijk: mountainbiken, seqway, crossen met trikes of motorfietsen door het bos, ligfietsen, blowkarten, vliegeren, het plaatsen van een springkussen, een helikopter of zelfs een watervliegtuig!! Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid (ook voor 500 auto`s).

Sail-Today biedt ook teambuildingsprogramma\\\'s aan, kan er vergaderd worden en geven wij verkooptrainingen.

In onze Beachclub met fantastisch uitzicht over IJmeer met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Wij verzorgen lekkere hapjes en een drankjes maar ook een lunch, avondmaaltijd, barbecue of buffet in onze Beachclub.

Zo kun je bij ons een geheel verzorgde sportieve en tevens recreatieve Beachdag beleven in het midden des lands!!
Ligging:

Sail-Today, Beachclub en Catamaranzeilschool, is gesitueerd op het grootste catamaranstrand van Europa. Sail-Today ligt in het midden des lands vlakbij Almere en MuiderbergContactinformatie
Telefoon 0365369627
Straat & nr.: Ijmeerdijk 16
Stad: Muiderberg
Website: Website