Vind uw
Waar

Catamaranzeilschool Beachclub Sail-Today

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: watersport

Wie is Sail-Today?!
Op het grootste catamaranstrand van Europa is Sail-Today de grootste in catamaranzeilen!

Hoe ziet een catamaranbedrijfsuitje eruit?!
Voor dat iedereen op een cat stapt zal er een uitleg zijn over het catamaranzeilen. Er wordt op het “droge” geoefend in de trapeze te hangen. Daarna vaar je mee op een catamaran met een professionele instrukteur. Op deze manier kun je dus de kick van catamaranzeilen ervaren! In overleg met de instrukteur kun je; op 1 romp varen,  trapeze hangen, sturen of bijvoorbeeld het zeil bedienen. We varen met meerdere catamarans dus we zouden ook een wedstrijdje kunnen doen! Ben je niet zo sportief aangelegd: dan doe je niets en laat je de instrukteur lekker alles doen!

Leuke accommodatie!
In onze Beachclub met fantastisch uitzicht over IJmeer met de skyline van Amsterdam op de achtergrond verzorgen wij lekkere hapjes en drankjes maar ook een lunch, avondmaaltijd, barbecue of buffet. Zo kun je bij ons een geheel verzorgde sportieve en tevens recreatieve Beachdag.

Er kan meer bij Sail-Today!
Catamaranzeilen is ideaal als hoofdactiviteit voor een origineel bedrijfsuitje. Maar er is meer op de ruim gelegen locatie: 2 privestranden, asfalt en bos. Denk aan activiteiten als: beachbal, volleybal, blowkarten, seqway, mountainbiken, varen met een tjalk, ribracen of trikecross.  Sail-Today biedt ook teambuildingsprogramma`s aan, er kan vergaderd worden en wij geven verkooptrainingen.

Ligging:
Sail-Today, Beachclub en Catamaranzeilschool, is gesitueerd op het grootste catamaranstrand van Europa. Er liggen bij Sail-Today 450 particuliere catamarans. Weinig golven, een constante wind, zoet water en een centrale ligging zijn de ideale omstandigheden voor een geweldige dag zeilen. Sail-Today ligt in het midden des lands vlakbij Almere en Muiderberg. Er is voldoende parkeergelegenheid tot wel 500 auto’s

Aantal personen: van 1 tot 500

Aanbieder: Beachclub en Catamaranzeilschool Sail-Today
Richtprijs: vanaf 60 euro pp op aanvraag
Duur: dag/dagdeel
Aantalpersonen 2 tot 500 personen
Locatie: Muiderzand / Almere

Beachclub en Catamaranzeilschool Sail-Today
Catamaranstrand Muiderzand
IJmeerdijk 16
1361 AA  Almere / MuiderzandContactinformatie
Telefoon 036 53 696 27
Straat & nr.: Ijmeerdijk 16
Stad: Muiderberg
Website: Website