Vind uw
Waar

Expositie

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: exposities

Van 12 september t/m 9 november is er bij Galerie Pouloeuff een expositie te zien met werken van vier kunstenaars.
Is het mogelijk om het perfecte ontwerp te maken? Projecteren wij onze eigen ervaringen op dingen en plaatsen die wij niet goed kunnen onderscheiden? Is de alledaagse werkelijkheid een geromantiseerd verhaal vol betekenis en symbolen? De toeschouwer blijft hangen tussen herkenning en vervreemding.

De toegepaste hedendaagse gebruiksvoorwerpen van Merel Bekking zijn Researchbased Design. In de tekeningen van Nathalie Duivenvoorden ervaar je het eenmalige bijzondere moment op een bepaalde plek. Het ruimtelijk werk van Mathieu Klomp is gemaakt van plastic dat refereert aan marmer en is vermengd met theatrale verhalende bombarie en verstillende kwetsbaarheid. In de verfijnde tekeningen en collages van Guy Vording komen oude en vergeten historische gebeurtenissen aan de orde waar hij een eigen werkelijkheid aan toegevoegd heeft.

Tijdens de officiële opening op zondag 14 september van 14.00 tot 17.00 uur is er gelegenheid om de kunstenaars persoonlijk te ontmoeten. Om 15.00 zullen zij zichzelf voorstellen tijdens een kleine presentatie. Daarnaast zal de uitreiking zijn van de publieksverkiezing “werk van de maand”.

De expositie is te zien van 12 september t/m 9 november 2014, vrij en za van 11.00-17.00 uur, zo van 12.00-17.00 uur. Galerie Pouloeuff is een broedplaats voor jong talent en is gelieerd aan de Keep an Eye Foundation.Contactinformatie
Telefoon 06-17558046
Straat & nr.: Turfpoortstraat 36a
Stad: Naarden
Website: Website
Start: 12/09/2014
Eind: 09/11/2014