Vind uw
Waar

Gps spel de moordzaak op texel

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: strandOp zoek naar een spannend teamuitje? Speel eens een moordspel! De bloedstollende GPS tocht \"De Moordzaak\" laat jullie een cold-case op Texel oplossen!
Op zoek naar een spannend teamuitje? Speel eens een moordspel! De bloedstollende GPS tocht \"De Moordzaak\" laat jullie een cold-case op Texel oplossen waarvan de uitkomst wel eens verrassend zou kunnen zijn!

Wat is het verhaal van dit moordspel?
Op het politiebureau van Texel is paniek uitgebroken! Bewijsstuk nummer 1 van een moordzaak, het moordwapen is verdwenen. Zonder moordwapen geen bewijs, zonder bewijs geen veroordeling. Niet alleen de hoofdcommissaris is ten einde raad, de geplande rechtszaak kan nu geen doorgang vinden.

Jullie opdracht in het moordspel
De opdracht van het moordspel is eenvouding: vind zo snel mogelijk het moordwapen! Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken op Texel zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters samen vormen de naam van de dader. Deze naam is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.

Is jouw team in staat om de geheimzinnige raadsels van dit moordspel te kraken? Lukt het jullie om op tijd het moordwapen te vinden? Het team dat de meeste raadsels oplost, de naam van de dader kraakt en als eerst het moordwapen vindt, is de winnaar van het spel.

Interactief moordspel met GPS
De Moordzaak is een spannende en interactieve GPS tocht dat zich afspeelt op Texel. Alle spelmaterialen worden ons geleverd. Je dient zelf per team voor een (volle) mobiele (smart) telefoon te zorgen!Contactinformatie
Telefoon 0222319777
Straat & nr.: Heemskerckstraat 31
Stad: Texel
Website: Website
Start: 01/01/2014
Eind: //