Vind uw
Waar

Behind the Beach Bike Rentals

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: fietsen
vanaf: € 8,50

Behind the Beach Bike Rentals heet u hartelijk welkom in Zandvoort aan Zee. Wij bieden u verrassend veel modellen huurfietsen aan. Comfortabel, sportief en gewoon voor de gein. Wij hebben een passende huurfiets voor u.
In tegenstelling tot veel andere kustplaatsen is de dorpskern van Zandvoort authentiek gebleven en biedt beschutting bij winderig weer doordat de dorpskern op enige afstand van het strand ligt. De dorpskern van Zandvoort aan Zee kenmerkt zich met zijn vele gezellige terrasjes, kroegjes en winkeltjes.

Wat denkt u van een fietstochtje door de duinen richting Noordwijk, IJmuiden, Vogelenzang, Overveen of Haarlem?
Door de prachtige duinen lopen verschillende verharde fietspaden, waar u een heerlijke fietstocht kunt maken en onderweg, herten, konijnen en wilde koeien kunt tegenkomen… Dus niet schrikken!
Natuurlijk kunt u ook door Zandvoort en langs de boulevard fietsen, u zult merken dat Zandvoort er op de fiets nog leuker uitziet. 

Behind the Beach Bike Rentals is een Fietsverhuur bedrijf met een andere aanpak. Wij verhuren niet alleen de standaard oer-Hollandse fiets met terugtraprem, nee, het gaat veel verder…

Open: Alle dagen geopend | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 023-822 47 46
Straat & nr.: Haltestraat 51
Stad: Zandvoort
Website: Website