Vind uw
Waar

Jaarmarkten zandvoort

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: evenement
Gratis toegang

Mega Jaarmarkten met straattheater in Zandvoort!

 

Op zondag 18 mei, 29 juni, 10 Augustus en 23 November 2014 zijn er weer Mega Jaarmarkten in het centrum van Zandvoort. Daarnaast is er op zaterdag 9 augustus een Avondmarkt. Meer dan 300 kramen en een scala van straattheater moeten het succes van de voorgaande jaren evenaren. De Zandvoortse jaarmarkten zijn uitgegroeid tot een evenement waar bezoekers en handelaren vanuit heel Nederland speciaal voor naar Zandvoort komen.

De omvang van de Jaarmarkten is uitgegroeid tot een van de grootste in zijn soort. Het hele centrum van Zandvoort staat tijdens deze jaarmarken weer vol met kraampjes (meer dan 300 !!), in de zandvoortse kleuren blauw en geel.

Ook bijna alle winkeliers in Zandvoort doen aan deze jaarmarkten mee. Ongekende acties of extreme kortingen zullen uw portemonnee gunstig stemmen. Natuurlijk zijn ook veel nieuwe collecties tijdens deze periode binnengekomen. Dus wilt u het nieuwste van het nieuwste dan kunnen de winkeliers van Zandvoort u deze dag natuurlijk ook helpen.

Een ander sterk punt ten opzichte van andere markten is het uitgebreide programma “entertainment and fun” tijdens zo’n dag.

Zo is er geen sprake van een enkel kinderdraaimolentje, maar staan of lopen er diverse attracties van niveau voor kinderen en volwassenen in het centrum van Zandvoort.

 

Dus nogmaals, dit wordt een onvergetelijke dag voor het hele gezin, waarbij het centrum weer zal veranderen in een extra gezellig dorp. Zoals al eerder vermeld is er van alles te zien, te doen en uiteraard te koop. Als u wilt kunt u er gemakkelijk een hele dag doorbrengen om daarna even lekker uit te waaien op het strand.Contactinformatie
Telefoon 055-5766862
Straat & nr.: Zwolseweg 293
Stad: Zandvoort
Website: Website