Vind uw
Waar

Lunchroom De Klup Serveert

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: uitgaan

 

‘De Klup serveert’ veel lekkers

Het Meester Siebelinkhuis heeft er wéér een voorziening bij: de lunchroom ‘de Klup serveert’. De eerste speciale maaltijden werden donderdag 15 april bereid door de initiatiefnemers voor de allereerste klant, genodigden, personeel, bestuurders en relaties van stichting de Klup Twente.

‘De Klup serveert’ is een initiatief van nieuwe vrijwilligers: Josephina Leussink, Helena Smith, Wil Pril, Gerco Spijkerman, Majid Kalmash en Kees Ketting. Zij gaan het vorig jaar geopende restaurantje in het Meester Siebelinkhuis twee keer per week rond het middaguur gebruiken als lunchroom en benutten ook de goed geoutilleerde keuken. Er is voor de lunchroom een speciale lunchkaart samengesteld met lekkere gerechtjes als broodjes, soepjes, koffie met een taartje, pannenkoekjes en variaties met ei.

De nieuwe lunchroom is bedoeld voor de deelnemers, vrijwilligers en personeel. Maar zeker ook voor buurtbewoners en voorbijgangers, zakenrelaties en senioren. In principe koken en serveren vrijwilligers, maar als deelnemers het leuk vinden om te helpen, wordt gekeken of zij ook kunnen meedraaien.

De Klup Twente hoopt dat de nieuwe lunchroom ook interessant is voor een nieuwe doelgroep: senioren. Daarom is er voor hen ook een speciaal arrangementje: lunch met vervoer. Ouderen die een keer gezellig naar De Klup serveert willen, kunnen gehaald en weer naar huis gebracht worden met de eigen bus, de Picknick Tukker.

De vuurdoop voor De Klup serveert was donderdag. Alle tafels waren tot de laatste plek bezet en de gasten kregen eigen gemaakte appeltaart met een toef slagroom, een smeuïge salade, een fantastische tomatensoep en knapperige broodjes gezond. Het regende complimenten voor de lekkere lunch en beloftes om De Klup serveert aan te bevelen aan vrienden, kennissen en werkrelaties.

Lunchroom De Klup serveert is met ingang van 16 april geopend op de donderdag en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Open: Do, Za, | Seizoen: augustus t/m juniContactinformatie
Telefoon 0546-536820
Straat & nr.: Berlagelaan 2
Stad: Almelo
Website: Website