Vind uw
Waar

Zwemparadijs Beerze Bulten

Geschikt voor: Kinderen / Volwassenen / Ouderen / Gehandicapten
Rubriek: zwembaden
vanaf: € 4,00

De prachtige binnen- en buitenbaden van Beerze Bulten bieden voor elk wat wils. Een unieke zwembeleving voor jong en oud! De baden zijn gemaakt van roestvrij staal en de attracties bieden continu zwemplezier.

Kinderen vermaken zich gegarandeerd met de spectaculaire waterglijbanen of het Adventure Island. De allerkleinsten hebben plezier op het zandstrandje en in de waterspeeltuin.

Het zwembad van Beerze Bulten in Overijssel biedt een Adventure Island met bedriegertjes, sproeiers, waterpistolen en tuimelaars. Ook zijn er nog twee spectaculaire glijbanen waaronder de Space Tube; door de lichteffecten in de glijbaan waan je je in de ruimte.

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot uw beschikking. Gewoon een baantje trekken in het unieke roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het luxe, intieme saunacomplex en beautysalon.
Voor een leuk dagje uit met de kinderen bieden wij toegang tot het Giga Konijnenhol (overdekt kinderspeelparadijs) inclusief theatervoorstelling en het Zwemparadijs voor slechts € 7,50 p.p.

 

Open: Za, Zo | Seizoen: Gehele jaarContactinformatie
Telefoon 0523 - 250 375
Straat & nr.: Kampweg 1
Stad: Beerze
Website: Website